Ondernemersprijs 2019Ondernemersprijs Leudal 


Een vakkundige jury bepaalt welk van de drie genomineerde bedrijven de Ondernemersprijs Leudal 2019 in ontvangst mag nemen. Hiervoor worden de genomineerde bedrijven doorgelicht en bezocht.

Groeibriljant
Tijdens de Jonge Bedrijven Dag wordt de Groeibriljant uitgereikt. Dit is een prijs voor startende ondernemers. De winnaar van de Groeibriljant presenteert zich net als de genomineerden voor de Ondernemersprijs Leudal 2019 op 02 oktober tijdens het Ondernemersprijsevent op het podium en dingen mee naar de Rabo Publieksprijs.

Rabobank Publieksprijs
Tijdens de uitreiking op 2 oktober kiest het publiek de winnaar van de Rabo Publieksprijs. De in totaal vier genomineerde bedrijven presenteren zich om te laten zien hoe zij invulling geven aan het ondernemerschap.

Uitreiking
De uitreiking van de Ondernemersprijs Leudal 2019 wordt een happening waar elke ondernemer bij wil zijn! Informatief, spannend én onderhoudend. Joes Boonen presenteert deze feestelijke bijeenkomst in de Bombardon. Piet Verlinden, wethouder economische zaken en regio-ontwikkeling van de gemeente Leudal reikt de Ondernemersprijs Leudal 2019 uit. Guul Smeets, directievoorzitter van Rabobank Peel, Maas en Leudal reikt de Rabo Publieksprijs uit. De avond wordt besloten met een gezellige netwerkborrel.