Ondernemersprijs 2018Thema 2018: Grenzeloos ondernemen!


Grenzeloos ondernemen! Dat is het thema van Ondernemersprijs Leudal 2018. Hoe ga je met je bedrijf om met grenzen? Landgrenzen, financiële grenzen, of bijvoorbeeld de begrenzing van je personeel of van jezelf?

Er zijn veel grenzen waar je als ondernemer mee te maken krijgt en die je zult moeten verleggen!

Hoe doe je dat? Door innovatie? Export? Uitbreiding van je team of groei van je bedrijf? Door je assortiment of je dienstverlening aan te passen? Online kansen te pakken?

Dit aansprekend thema kan uitstekend worden ingevuld door zowel grote als kleine bedrijven, door agrarische én dienstverlenende bedrijven. Het biedt ruimte om het talent van elke ondernemer te laten zien. 

Reserveer ook uw kaarten!


gemeentehuisOok u kunt bij de uitreiking van Ondernemersprijs Leudal 2018 aanwezig zijn. Bestel uw toegangskaarten via: info@ondernemersprijsleudal.nl. 
De kaarten kosten € 38,50,- p.p. en geven toegang tot de feestelijke uitreiking en de netwerkborrel. Drankjes en hapjes zijn bij deze prijs inbegrepen. 

Waar: Bombardon,  St. Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen

Wanneer: 03 Oktober 2018

 

Ondernemersprijs Leudal 


Een vakkundige jury bepaalt welk van de drie genomineerde bedrijven de Ondernemersprijs Leudal 2018 in ontvangst mag nemen. Hiervoor worden de genomineerde bedrijven doorgelicht en bezocht.

Groeibriljant
Tijdens de Jonge Bedrijvendag wordt de Groeibriljant uitgereikt. Dit is een prijs voor startende ondernemers. Uit de deelnemers van de Groeibriljant worden twee kandidaten gekozen. Deze en presenteren zich net als de genomineerden voor de Ondernemersprijs Leudal 2018 op 03 oktober tijdens het Ondernemersprijsevent op het podium en dingen mee naar de Rabo publieksprijs.

Rabobank Publieksprijs
Tijdens de uitreiking op 3 oktober kiest het publiek de winnaar van de Rabobank Publieksprijs. De in totaal vijf genomineerde bedrijven presenteren zich om te laten zien hoe zij hun grenzen verleggen. 

Uitreiking
De uitreiking van de Ondernemersprijs Leudal 2018 wordt een happening waar elke ondernemer bij wil zijn! Informatief, spannend én onderhoudend. Joes Boonen presenteert deze feestelijke bijeenkomst in de Bombardon. Piet Verlinden, wethouder economische zaken en regio-ontwikkeling van de gemeente Leudal reikt de Ondernemersprijs Leudal 2018 uit. Guul Smeets, directievoorzitter van Rabobank Peel, Maas en Leudal reikt de Rabobank Publieksprijs uit. De avond wordt besloten met een gezellige netwerkborrel.