Nieuwspagina OndernemersprijsEven voorstellen... Fietsspeciaalzaak Beurskens

Graag stellen wij u voor aan de derde genomineerde van de Ondernemersprijs Leudal 2019, Fietsspeciaalzaak Beurskens uit Haelen! Al sinds 1938 is Fietsspeciaalzaak Beurskens een begrip in de regio Limburg. Zij zijn het adres voor alle nieuwe fietsen, elektrische fietsen, gebruikte fietsen, accessoires en reparaties. Een moderne rijwielzaak van deze tijd, met goed opgeleid personeel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied.

Komende week zal de Groeibriljant 2019 worden uitgereikt. Het Groeibriljant Event wordt georganiseerd om jonge ondernemers in de regio een groot podium te bieden zodat ze gestimuleerd worden om te groeien. Of die groeiambities nu te maken hebben met omzet, nieuwe ontwikkelingen, uitbreiding van het team of locatie... Dat maakt niet uit.
De Groeibriljant biedt je een kick-start van je carrière: de winnaar van de jury prijs presenteert zich ook bij de Ondernemersprijs Leudal en strijdt daar mee voor de RABO-publieksprijs!
Uiteraard zullen wij hier dus ook aandacht aan besteden op onze website en social media kanalen.

Daarnaast heeft u nog een filmpje van ons tegoed waarin de spreker van de avond, Jean Gelissen (bekend van o.a. Toverland) meer vertelt over het programma van de avond. Houd dus onze website in de gaten!

Werkgroep Ondernemersprijs
Lionsclub Leudal

 

 

Hoofdsponsoren Ondernemersprijs 2019

Goudsponsoren 2019