Nieuwspagina OndernemersprijsRabobank intensiveert partnerschap Ondernemersprijs Leudal

 

Heythuysen, juni 2018 – Maandag 11 juni ondertekenden Ton Thomassen van Lions Leudal en Guul Smeets, directievoorzitter Rabobank Peel, Maas en Leudal een driejarige sponsorovereenkomst inzake Ondernemersprijs Leudal. Hét ondernemersevent van Leudal vindt plaats op 3 oktober in de Bombardon in Heythuysen.

 

Ton Thomassen, voorzitter Lionsclub Leudal is verheugd met het partnership. “Rabobank Peel, Maas en Leudal is al jaren hoofdsponsor van Ondernemersprijs Leudal. Uit de duur van de nieuwe overeenkomst spreekt vertrouwen en uit de inhoud blijkt ook dat Rabobank veel meer inzet op een partnership dan op een sponsorship. Zo denkt de bank met ons mee over de communicatie van het evenement, zorgen ze voor een spreker en denken ze ook op andere manieren actief met ons mee.”

 

Guul Smeets, directievoorzitter Rabobank Peel, Maas en Leudal, beaamt die uitspraken. “We zijn een coöperatieve bank die graag mee doet met haar klanten. Dat betekent ook écht mee doen en dat gaat verder dan alleen geld sponsoren. Ondernemersprijs Leudal biedt ondernemers het podium en dat kan ondernemers helpen om te groeien. Ze leren van de jurycommentaren, bouwen aan een nieuw netwerk en worden zichtbaarder voor potentiële klanten. En omdat wij ondernemers willen helpen groeien, hebben we het partnerschap rondom Ondernemersprijs Leudal verlengd én versterkt.”

Hoofdsponsoren Ondernemersprijs 2018